Afgelopen was het rondom het bloggen over het hardlopen wat stiller maar zoals jullie  op mijn Facebook pagina hebben kunnen volgen was het natuurlijk niet helemaal stil. Ik ben zelf in de zomer zelden op vakantie buiten een weekendje weg of zo. Qua hardloopwedstrijden waar ik aan meedoe is het ook schaars.
 
MAAAARRR….. daar komt een einde aan want het hardloopseizoen gaat zijn 2e helft van het jaar in met de najaarswedstrijden. Ook al is het officieel zomer zie ik de wedstrijden vanaf eind augustus/begin september als najaarswedstrijden.
Ik zal het najaar met een nieuwe hardloopwedstrijd (voor mij dan) gaan aftrappen met de Vooroeverloop in Medemblik.
Voor mij zal dit na weken geen hardloopwedstrijden te hebben gelopen maar wel een periode van flink doortrainen wel even wennen zijn maar de ‘honger’ naar een hardloopwedstrijd is daarmee wel groot. Ik heb er ook super veel zin in en ondanks dat ik in juli nog wel een hardloopwedstrijd liep in Londen is het gemis toch best wel groot want in Nederland liep ik in juni voor het laatst een wedstrijd.
 
Komende zondag 1 september 2019 staat mijn wedstrijd in voor mij ook een onbekende stad of is het een dorp (?) op de hardloopkalender dus dat is komend weekend.
 
Natuurlijk laat ik jullie weten hoe het is gegaan!
 
Waar en wanneer lopen jullie je eerste najaarswedstrijd?
RunwithMoesy – It will be fun! 😀