Zondag 10 maart, een dag waarop ik volgens mij trainingsschema 1.30 tot 1.45 mocht gaan hardlopen. Met het tempo wat er bij stond zou ik dan ongeveer een halve marathon afstand gaan lopen. Aangezien ik zondag, vandaag dus niet hoefde te gaan werken wat niet zo vaak voor komt besloot ik eerder deze week dit toch in wedstrijd verband te willen uitvoeren. Om precies te zijn tijdens de CPC loop. Het is makkelijker jezelf te motiveren om in wedstrijd verband je kilometers te maken, het is natuurlijk gezelliger, een medaille erbij en een goede les om te kijken of ik mij kan inhouden tijdens een wedstrijd.
 
Ik was de afgelopen paar dagen mijn startbewijs aan het regelen. Dat ging redelijk en vond er al gauw een maar zou die op tijd hier zijn. Antwoord was nee, zaterdag lag er geen startnummer in mijn brievenbus. Ik was wel slim genoeg om in de tussentijd op zoek te gaan naar een startnummer mocht die andere startnummer niet op tijd hier in de brievenbus liggen en het was eigenlijk tot vanochtend nog niet echt zeker maar uiteindelijk maakte het niks meer uit. Deze ochtend was het definitieve nieuwsbericht bekend dat de CPC was afgelast. Voor mij niet echt een grote teleurstelling aangezien ik tot deze week toch niet zou meedoen aan deze loop maar wat was het een stuk makkelijker geweest om zo aan mijn kilometers te komen.
 
Desondanks ben ik met toch wel een motivatiedipje de deur uit gegaan waar ik eerst dacht van ik ga toch niet want code oranje in mijn regio en de lichte teleurstelling van de CPC nieuws had ik er niet zo’n zin in. Toen dacht ik laat ik maar een klein rondje lopen dan heb ik toch wat kilometers gemaakt op mijn vrije zondag en richting mijn marathon van Los Angeles over 2 weken (!!).
 
53196665_319638872074461_6491812234333782016_n

Ik kon mezelf toch weer motiveren om in ieder geval te gaan lopen en zelfs richting Schiedam en terug wat dan op een behoorlijke afstand zou neerkomen en zo gezegd, zo gedaan. Moesy loopt uiteindelijk toch zijn halve marathon in de beoogde tijd van onder de 1 uur en 45 minuten. Oftewel waar een wil is, is een weg, ook al is die er niet altijd heel erg aanwezig.
 
Na vorige week zondag de 30 km van de Achtkastelenloop in Vorden te hebben gelopen (Blog hierover komt nog!) was dit mijn laatste langere duurloop uit mijn trainingsschema richting de marathon!  #power
 
Voor mij resteert er nog een weekje rustig trainen en dan mag ik alweer richting mijn 2e achtereenvolgende Los Angeles Marathon.
 
Ik heb er toch wel steeds meer zin in na best een pittige, moeilijke en moeizame periode waarin ik al een tijdje in zit.
 
#nopainnogain #keeprunning #happyrunner #nevergiveup #runwithmoesy