De titel verklapt het eigenlijk al een beetje maar waar ik al best lang niet mee te kampen heb gehad, kreeg ik een paar dagen terug te kampen met wat gezondheidsklachten.

Privé waren de omstandigheden al niet zo ideaal daar zal ik verder niet over uitwijken, maar qua gezondheid begon er ook het een en ander te spelen. Ik begin al gelijk met te zeggen dat er niks ergs aan de hand was/is maar het was wel flink balen.

Warm aanvoelen (later koorts), hoofdpijn, geen eetlust en dergelijke. Dan ga je natuurlijk minder eten en wordt je alleen maar zwakker. De nachten waren echt geen grap. Nauwelijks kunnen slapen 3 nachten lang dus ik kwam ook al niet tot mijn zeldzame en nodige rust. Ik heb de afgelopen dagen nauwelijks wat gedaan. Nog wel een keer gelopen maar wat ging dat beroerd (dit was overigens nog in een vroeg stadium van dat ik ziek was/zou gaan worden). Het lijkt op een griep variant maar ik heb nauwelijks last van mijn keel, hoesten etc. dus dat weet ik niet zeker. Maar goed, het is even jammer dit maar gelukkig zoals eerder aangegeven niks ernstigs gelukkig. Even een kleine tegenslag.

Zondag 3 februari staat wel de 8 km van de Midwinter Marathon op de planning. Loop ik hem nou wel of niet? Daar heb ik nog geen antwoord op. Ik voelde mij vandaag aanzienlijk beter. Dus daar ben ik sowieso blij om. Maar is het dan verstandig om zondag als nog mijn wedstrijd te lopen na een best lange reis naar Apeldoorn, in de koud lopen en dan op hoge intensiteit vanwege de wedstrijd?

Wat is wijsheid?

Ik ga in ieder geval nog even alles er aan doen om zo snel mogelijk aan te sterken met mijn Hot coldrex, vitamientjes, thee met honing etc. en dat is niet alleen voor de wedstrijd van komende zondag.

Morgen zal ik de definitieve knoop doorhakken. Duimen jullie mee voor mij?!

Fijne avond en weekendje beste RunwithMoesy volgers!