Ha, november! Hello!

Je had niet snel genoeg kunnen beginnen. November is voor mij altijd al een leuke maand geweest. In deze blog zal ik een beetje vooruitkijken op wat er nog gaat komen deze maand.

10 november

Deze dag staat al (bijna) 31 jaar in het teken van mij, want het is namelijk de dag dat ik jarig ben! Hoe jong ik ook ben, het is en blijft altijd een bijzondere dag mijn geboorte dag. Dit jaar wordt het helemaal leuk die dag want dan ben ik een weekendje in Rome! Ik kijk er onwijs naar uit en met het oog op de marathon begin ik al redelijk vroeg met het koolhydraten stapelen #lol! 😉 Natuurlijk zal ik op mijn verjaardag ook een rondje hardlopen in Rome, gewoon omdat het kan.

20 november

223_1000x670Dit is ook zo’n bijzondere datum voor mij sinds een half jaar geleden toen ik te horen kreeg dat ik was ingeloot voor de Osaka Marathon. Na maanden hard trainen en veel voorpret is het bijna zover dat ik richting Japan zal vertrekken. Op 20 november zal ik vanaf Amsterdam richting Dubai gaan om daar de overstap te maken en mijn reis voor te zetten richting Osaka, Japan. Het is nu echt aftellen, nog maar 19 dagen en dan zal mijn avontuurlijke reis gaan beginnen. Ik kijk er echt naar uit en blijf jullie natuurlijk op de hoogte houden.

25 november

ogp.png

Kort gezegd is dit de marathondag! Dan is het DE dag. Dan loop ik door de straten van Osaka om mijn 8e marathon te voltooien. Natuurlijk loop ik met de nodige vragen rond zoals ‘Train ik goed genoeg?’, ‘Hoe zal de organisatie zijn?’, ‘Ga ik het allemaal wel kunnen?’ en de belangrijkste vraag ‘Zal ik de finishlijn halen en in wat voor tijd?’.

Oftewel zoals ik al eerder zei, ik blijf jullie natuurlijk op de hoogte houden en hoe dichterbij het komt hoe spannender het wordt en hoe vaker ik wat ga posten op vooral mijn social media kanalen zoals Instagram en Facebook dus volg mijn blog ook daar onder de naam ‘RunwihMoesy’!

ありがと oftewel Arigato (bedankt in het Japans)!

RunwithMoesy – It will be fun! 😀