Goedendag allen!

Gisteren is er weer een nieuwe maand begonnen, de maand oktober. De afgelopen weken zijn best hectisch geweest zoals jullie wellicht hebben meegekregen en ook de afgelopen dagen is er weer het een en ander gebeurt waar ik jullie nog het een en ander over wil vertellen.

Fysio

De afgelopen weken heb ik nog wat fysiobehandelingen gehad. Niet gelijk schrikken of denken van hij heeft toch geen blessure of klachten. Integendeel ik heb deze sessies gebruikt om mezelf toch nog wat sterker te maken. De fysio koos er nu voor om oefeningen te doen die mijn looptechniek ten goede komen. Ik ben benieuwd hoe dit tot uiting komt met het lopen. De laatste behandeling heb ik gehad dus mijn focus is nu helemaal op de marathon.

Reis je fit

Tijdje terug heb ik meegedaan aan een actie van Reis je fit waarmee je een Reisjefit outfit kon winnen om zo tijdens de Singelloop Utrecht ermee te lopen. Tot mijn grote blijdschap won ik samen met degene die ik getagd had Frouke van Runningangels en hardoopmaatje van me. Super leuk voor ons! Jammer genoeg hebben we er niet tijdens de Singelloop Utrecht meegelopen maar die foto van ons in dit nieuwe outfit komt er zeker!

Dit is in ieder geval een foto van wat we gewonnen hebben! Schermafbeelding 2017-10-02 om 17.43.09

Singelloop Utrecht 1 oktober 2017

Afgelopen zondag heb ik dankzij Subway Running Club met Annemerel aan het stuur een startbewijs mogen winnen en hardloopshirt en kon ik aan de Singelloop Utrecht meedoen. Normaal gesproken zou ik geen wedstrijd lopen een week voor de marathon maar deze kans wilde ik niet aan mij voorbij laten gaan. Ik had al eens eerder meegedaan aan de snelste 10 km ter wereld en dat was een hele leuke ervaring 2 jaar terug. Dit jaar was het weer goed, de sfeer was goed, we hadden een leuke meeting en fotomoment met de Subway Running Club en zo maakte het een leuke, gezellige hardloopdagje in Utrecht.

IMG-0722

Na het fotomoment heb ik mijn focus op de wedstrijd gelegd voor zover ik dat nog kon. Ik kwam al best snel in mijn concentratie toen ik eenmaal in het startvak stond. Toen was het nog ongeveer 20 minuten wachten. Minuten vlogen voorbij terwijl ik mezelf aan het rekken en strekken was plus de gezelligheid van de speaker. Toen was het zover. Het harde startschot klonk. Aangezien ik in wave 1 mocht starten kon ik snel starten. There we go again. Ik ben benieuwd hoe mijn lichaam zich houdt tijdens deze loop. Niet te snel van start gaan Moesy zei ik tegen mezelf. Maar al gelijk merkte ik dat ik weer te snel van start ging. Kon mij echt niet inhouden en met al dat publiek langs het parcours wordt dat nog lastiger. Na 5 km had ik een tijd van 19.21, volgens mij een PR op de 5 km… dus! haha

Tweede helft van de wedstrijd had ik iets meer last van de wind waardoor ik wat tijd begon in te leveren. Ja, zoals jullie het lezen ging ik echt voor een nieuwe PR op de 10 nu het zo goed ging. Eigenwijs? Ja best wel!! Nog het laatste stukje naar de finish en ik merkte dat onder de 40 minuten niet meer ging lukken maar toch ging ik heel misschien voor een PR (oude staat op 40.08). Uiteindelijk na een laatste sprint kwam ik in een tijd van 40.09 over de finish. Wat jammer maar ook niet zo gek want dit had ik niet gepland van te voren. Ik kon deze gezellige, leuke dag wel met een goed gevoel afsluiten maar ik heb wel wat zorgen met de marathon komende zondag op de planning. Er gaan nu best veel vragen door mijn hoofd, zoals heb ik niet te veel gegeven? Zal ik wel op tijd hersteld zijn? Wat als….? Maar goed, gebeurt is gebeurt en nu maar alles klaar leggen voor mijn reis naar Chicago komende woensdag!

Dit zijn nog wat foto’s van gisteren: 22195751_2062654093965448_5743428352996794969_n22141054_2062654120632112_3035900121306451982_nSchermafbeelding 2017-10-01 om 19.12.11Certificaat Singelloop Utrecht 2017

Dit was dan mijn laatste verslag voor mijn reis naar Chicago begint.
Iedereen bedankt voor jullie support tot nu toe en hopelijk vinden jullie het nog steeds leuk om mij en mijn blog te volgen! 😉

Komende 2 weken zal ik vooral op mijn Facebook pagina van RunwithMoesy jullie op de hoogte houden van mijn marathontrip dus houdt dat zeker in de gaten! 😀

RunwithMoesy