Goedenavond allemaal,

Eerder had ik jullie al verteld dat ik het een en ander zou gaan testen en daarover een review/blog zou gaan schrijven hoe ik de producten heb ervaren. Inmiddels heb ik de producten in huis en wil ik jullie middels deze weg laten weten dat ik vanaf heden ermee bezig zal zijn.

Op onderstaande afbeelding zien jullie producten van de merken CEP en Feetures en Underun. Zoals jullie kunnen zien is het ondergoed en sokken.

CEP

CEP wordt ontwikkeld door medi, een toonaangevende Duitse fabrikant met meer dan 60 jaar ervaring met de productie van medische compressiekousen.

Feetures

Feetures! is een familiebedrijf en is gevestigd in North Carolina en wij streven ernaar om mensen aan te zetten tot een gezonde en actieve levensstijl.

Underun

Underun is een merk van eigen bodem. Het ondergoedmerk bestaat nog best kort en daardoor nog best onbekend in het hardloopwereldje.

Na deze korte kennismaking over deze merken ga ik aan de slag met deze producten om ze uit te proberen. Een goede periode om dat te doen vooral nu ik in de komende weken nog heel wat ga hardlopen vanwege de laatste weken voor de marathon van Chicago op 8 oktober 2017. De dagen en weken daarna zal ik de nodige tijd hebben om voor jullie te gaan bloggen over mijn ervaringen met deze producten dus dan horen jullie meer van mij!

Voor nu een fijne avond en een (sportief) fijne weekend en voor de damlopers veel succes en plezier dit weekend, het belooft goed hardloopweer te worden!

Deze diashow vereist JavaScript.