Ohoh, wat een stilte rondom mij op mijn blog.

Ik dacht net van jeetje het mag dan wel zomer zijn en een periode van weinig wedstrijden, maar mijn laatste blog dateert alweer van 12 juli en dat ging over mijn hardloopreisje naar Londen.

Trainingen

Daarna heb ik de rest van de maand juli verder getraind. Dat ging niet altijd even goed qua aantal trainingen volgens mijn schema maar goed voor de rest gaan de trainingen wel goed die ik loop!

Vandaag heb ik mijn meest recente training gelopen en dat ging echt heerlijk. Ik mocht eerst 20 minuten inlopen, daarna 40 minuten op marathon tempo om vervolgens de training af te sluiten met 20 minuten uitlopen. Het was heerlijk weer om te lopen, geen wind, geen zon en lekker warm. Een hele aangename training!

Schermafbeelding 2017-08-02 om 16.49.07.png

Zoals jullie wellicht wel weten wil ik de 6 Major Marathons lopen bestaande uit Berlijn, New York, Chicago, Tokyo, London en Boston. De eerste 2 heb ik al gelopen, nummer 3 wordt Chicago later dit jaar op 8 oktober 2017 en gisteren heb ik mij ingeschreven voor de loting van de marathon van Tokyo. De kans dat ik daarvoor wordt ingeloot is heel klein want ze hebben maar plek voor 35.000 deelnemers terwijl er meer dan 400.000 kandidaten zich aanmelden!! Onwijs veel en daarom houd ik er rekening mee dat ik er eerder niet aan mee mag doen dan wel maar ik blijf positief haha klinkt heel tegenstrijdig maar jullie begrijpen hopelijk wel wat ik bedoel. 😉 download

Samenwerkingen & reviews

Goed nieuws! Het lukt mij niet vaak maar als het mij dan lukt ben ik heel dankbaar. Ik mag binnenkort aan de slag voor wat bedrijven om hun producten te testen en te reviewen middels mijn blog natuurlijk!

42219_2CEP_1Spring Outlook home page ad-1

Dit zal ik gaan doen voor CEP bekende merk van onder andere de hardloopkousen en sleeves. Ook mag ik voor Feetures Benelux hun speciale hardloopkousen (tegen oa. blaren) en van het merk Underun dat is special naadloos en vochtafdrijvend hardloopondergoed gaan testen.
Voor de rest zal ik ook nog de recovery sportrepen van Vifit Sport gaan uitproberen. Over mijn ervaringen van al deze producten zal ik natuurlijk ook wat reviews gaan schrijven maar ik moet even kijken wanneer mij dit goed uitkomt binnen mijn drukke schema (met oa. de voorbereiding naar Chicago toe), maar het is in ieder geval superleuk dat ik dit mag en kan gaan doen!

Dit gezegd hebbende wil ik jullie nog mijn voorlopige kalender qua hardloopwedstrijden voor het eerste deel van het najaar vertellen. Hiervoor verwijs ik jullie naar onderstaande schema.

Kalender eerste deel van het najaar 2017

15 augustus – Ronde van West – 5 km

10 september – 30 van Amsterdam – 30 km

17 september – Dam tot Damloop – 16.1 km

23 & 24 september – Disney Run – 10 en 21.1 km

8 oktober – Chicago Marathon – 42.195 km
Mocht je nog iets te vragen hebben of zo, dan hoor ik het graag!

Run with Moesy – it will be fun!