Goedenavond!
Vandaag was het weer eens zover. Daar ging ik dan weer na een paar weken naar mijn volgende wedstrijd. Zin dat ik had! Dit keer een nieuw evenement in een nieuwe plaats waar ik nog nooit was geweest namelijk Assen. Ik had al gegoogled en het zou ruim 2 uur gaan duren. Ik zei nog voor de grap ‘ik kon net zo goed naar Londen gaan’.
 
Desalniettemin, veel zin in en daar ging ik dan. Nadat ik er aankwam ging ik mijn startnummer ophalen. Er was een duidelijke communicatie op het terrein oa. door de vrijwilligers van de organisatie.
 
Daarna even nog op de tribune klaar maken om vervolgens richting het startvak te gaan. Daar op een unieke locatie mijn warming-up doen en wat deed het mij aan de circuit run van Zandvoort denken, dit keer gelukkig geen strand of klimmetjes phew. Het weer zat ook nog steeds mee dus super begin. De race verliep voorspoedig, zo spoedig dat ik bang was dat ik veel te snel van start was gegaan… al snel liep ik helemaal naar voren, krijg nou wat! Na de eerste lap (van de 2) zag ik bijna niemand meer dicht voor mij of achter mij. Ik bleef andere inhalen en voelde mij nog super. Onderweg lekker muziek, fotografen en het publiek natuurlijk op de tribunes was ook heel leuk! Uiteindelijk kwam ik over de finish en zat deze superleuke run erop.
19247797_10158899581300204_2068487360964384716_n
 
Daarna kreeg ik gelijk een kaartje om mijn nek dat ik tot een van de winnaars behoor van een prijs dus helemaal leuk, kon het niet geloven en zeker niet verwacht van te voren dus des te leuker! Ik kwam Hans Lisanne ook tegen die weer eens in de prijzen was gevallen, super meid! En samen gingen we naar boven voor de prijsuitreiking. Eerst de uitreiking van lap 1 en daarna van 2. Aangezien ik dacht 3e te zijn zou ik als eerste geroepen worden. Maar nee ze begonnen met Remon? Maar die was er niet. Daarna kwamen nog 2 winnaars aanbod maar ook daar zat ik niet bij. Er werd mij gezegd dat het een foutje waarschijnlijk was dus helaas pindakaas. Toch wel beetje teleurgesteld ‘droop’ ik af en ging ik met gemengde gevoelens naar huis. Eindelijk een keer dat podium. En vooral omdat ik al helemaal klaar stond om mijn prijs en bloemen in ontvangst te nemen.

 
Onderweg naar huis gekeken op de website en ik sta toch echt als 3e op de uitslagenlijst! Voor mezelf ben ik 3e geworden en daar ben ik maar wat trots op! Kaartje met dat erop heb ik als aandenken haha.
 
Nu lekker thuis en bijkomen en nagenieten van een mooie hardloopdag in Assen tijdens de TT-Run 😀

 RunwithMoesy – it will be fun 😀

Deze diashow vereist JavaScript.