Bonjour!

Toen in 2015 bekend werd gemaakt dat er in 2016 een eerste Disneyland Run zou plaatsvinden in Europa was ik echt heel enthousiast. Ik ben namelijk een Disney liefhebber/fan (of hoe je het ook wilt noemen) en om dat te kunnen combineren met mijn passie/hobby hardlopen zou toch gaaf zijn!?

Helaas kwam het er alleen in 2016 niet financieel (vanwege de marathon van New York later dat jaar maar ook omdat ik in dat jaar niet mijn beste jaar had zoals jullie wellicht wel nog zullen weten. Oftewel na de eerste editie alles daarover gehoord, gezien en gelezen te hebben was ik nog enthousiaster geworden om mee te doen aan een van de volgende Disneyland Parijs Halve Marathon Weekend!

In 2017 heb ik weliswaar in diezelfde periode weer heel wat hardloopuitdagingen op het programma staan dus zou het dit jaar wel kunnen om mee te doen aan deze unieke funrun!? Lastige keuzes die je toch weer altijd mag maken op het gebied van hardlopen. Het scheelt dat ik maanden erover kon nadenken want na best wel wat onduidelijkheid kwam ik er paar maanden geleden achter dat ik op ze vroegst pas in het voorjaar kon inschrijven voor de Disney Run.

Maar wanneer is dat precies in het voorjaar?! In verschillende fora’s op het internet wordt er druk over gesproken en vragen gesteld of iemand al weet wanneer dat is. Weten we al welke maand in ieder geval? Of misschien al een datum? Toen werd het weer wat duidelijk want het zou in april/mei zijn. Dus in de hoop dat dat ook zo zou zijn geloof ik dat maar. Weer een paar weken verder wordt het duidelijk dat het in mei zal zijn. En kort daarna wordt er gezegd dat het op 14 juni zal zijn. En een week voor aanvang krijgen we te horen dat het om 16.00 uur zal zijn op woensdag 14 juni 2017.

Hehe, duidelijk! Nu weet ik eindelijk wanneer ik er precies klaar voor moet zitten. Gelukkig was ik die dag vrij en had ik in de tussentijd besloten om toch een poging te wagen om mij in te schrijven. Zoals jullie wellicht wel zullen weten weet je dan nog lang niet of je ook daadwerkelijk mee zult kunnen doen. Er is namelijk zoveel animo voor deze run gezien de eerste editie en de populariteit voor deze run is sinds de eerste editie alleen nog maar extra toegenomen. En zou de website het wel houden met zoveel potentiële aanmelders!? Oftewel, super spannend maar niet geschoten is altijd mis dus ik ga het gewoon sowieso proberen.

Om 16.00 uur zat ik er klaar voor. O wacht ik zou nog een belangrijk belletje krijgen voor mijn computer waar ik problemen mee heb en dat moest ook echt gebeuren. Dilemma! Ik besloot terwijl ik met die gene aan het praten was om op mijn telefoon (waar ik alleen op internet kon) tegelijk op de website de deelname te regelen.
En wat ik al vermoedde werd ook werkelijkheid. Ik kwam gewoon bijna geen een keer op de website om de startbewijzen te kunnen kopen. Ik bleef het proberen en soms kwam ik op de website maar kreeg ik na een of twee klikken weer een error.
Wat een drama. Hier wacht je dan maanden op en dan gebeurt er dit van zo’n grote bedrijf/organisatie!

Van mij hoefde het al niet meer ook omdat ik niet wist wanneer het weer kon en zou ik dan wel thuis zijn om het te kunnen regelen?

De volgende dag weet ik nog niks tot ik later op de dag lees dat het rond 16.00 weer wordt geprobeerd. Maar wacht ik ben dan niet thuis want ik zit in Rosmalen om tennis te kijken! Pff, dan maar daar proberen op mijn telefoon want ik wilde het toch nog proberen. Rond 16.00 uur zit ik er weer klaar voor en kort daarna kon het weer. Jammer genoeg weer hetzelfde probleem maar ik bleef het tot 17.30 uur proberen maar weer tevergeefs. Dan maar naar huis en kijken of het thuis nog kan. Rond 19.30 uur was ik thuis en toen weer verder geprobeerd en tot mijn verassing na een paar keer proberen lukte het om tot de betaling over te gaan. O echt? Gaat het dan toch lukken?! Gegevens ingevuld op de verschillende pagina’s want moest nog een account aanmaken en daarna de betaling geregeld. Dan krijg je het scherm dat mijn aanmelding is gelukt met de bijbehorende mailtje dat mijn betaling is goedgekeurd!

The-Bibbidi-Bobbidi-Boo-Challenge

Omg, I did it! Sorry maar ik ben echt heel blij. Het is zo’n lange weg geweest dat mijn doorzettingsvermogen en geduld toch is beloond en dat is super! In al mijn enthousiasme heb ik gisteren ook mijn hotel geboekt voor een weekendje Parijs eind september!

Bijna vergeten te benoemen maar ik ga aan de Bibbidi-Bobbidi-Boo 31K Challenge (Half Marathon+10K) meedoen. Goede training voor de marathon van Chicago die twee weken later zal zijn 😀

Heerlijk begin van dit weekend!

Morgen doe ik trouwens mee aan de TT-Run (8,8 km 2 laps) in Assen en kijk daar ook onwijs naar uit dus jullie horen weer gauw van mij!

Au revoir!

Run with Moesy