Deze week gebeurde weer het een en ander en daar wil ik jullie via deze weg toch even van op de hoogte brengen als jullie dat nog niet waren (via mijn Facebook pagina).

Juni

Een nieuwe maand is vorige week begonnen. Ik begon gelijk mijn maand leuk door mij op zaterdag 3 juni in te schrijven voor een van de leukste lopen in Nederland namelijk de Zevenheuvelenloop. Dit is een hardloopevenement waar ik jaarlijk aan meedoe en dus ook dit jaar, voor de 5e keer!

Ik kijk er nu al weer naar uit maar moet nog even geduld hebben. Gelukkig heb ik genoeg andere leuke uitdagingen die mij voor die tijd zullen zoet houden šŸ˜‰

Maandag 5 juni

Zoals jullie wellicht zullen weten was ik in de race om middels mijn aanmelding (met oa. een zelfgemaakte video) kans te maken om in een van de twee teams van Vifit Sport en Runner’s World Nederland te komen. Jammer genoeg kreeg ik op deze maandagavond nog een mailtje dat ik het niet ben geworden en behoor ik jammer genoeg niet tot een van de gelukkige lopers.
Dit is jammer genoeg ook de tweede keer dat ik dit jaar kans heb gemaakt om gekozen te worden om in een team te komen wat met hardlopen te maken heeft maar helaas het mocht weer niet zo zijn.

Ik ben benieuwd wie het dit keer wel hebben geschopt tot de twee teams.

In ieder geval blijf ik natuurlijk doen wat ik graag doe en dat is hardlopen en bloggen and I love it!

Dinsdag 6 juni

Een dag dat ik wilde hardlopen maar ik had niet zo’n zin door het weer maar vooral door het nieuws van maandag.

Woensdag 7 juni

Dit was de Global Running Day!
Een dag dat wereldwijd in het teken van hardlopen staat dus natuurlijk wilde ik graag lopen op deze dag en vooral omdat ik de dag ervoor niet had gelopen terwijl ik dat wel gepland had. Achteraf gezien was het extra leuk dat ik op de Global Running Day kon lopen dus deed ik dat met plezier en liep ik ruim 14 kilometers. Yes, did it again!
GRD-Million-Kid-Run-logo-Bluev2_Final_2
Donderdag 8 juniĀ 

Een rustdag en gewerkt althans ik had een terugkomdag op mijn werk en ben nu officieel benoemd tot de functie waarvoor ik in dienst ben getreden, yeah!

Vrijdag 9 juni

Voor vandaag had ik redelijk vroeg mijn wekker gezet. Ik hoorde afgelopen nacht al onweer, hele harde wind en regen dus dat zou nog wat gaan beloven. Toen ik vanochtend wakker werd was het niet echt lekker weer maar ik dacht er staat een lange duurloop op het programma dus die wilde ik echt gaan lopen dus gaan met die banaan!

Ik begon met wat regen te lopen en al gauw werd dat steeds minder gaandeweg mijn trainingsloopje. Op een gegeven moment had ik het zelf een beetje benauwd dus hup windjack wat meer open en blijven drinken en dan komt het goed. Het liep ook verder erg lekker.

Onderweg kwam ik wel iemand tegen die had alleen een broek aan. Dat was ook wat overdreven… ik moest echt nog 2 keer omkijken om te geloven wat ik zag maar goed er zijn gekkere dingen haha.
Uiteindelijk na een lekkere duurloop deze vrijdagochtend had ik 25 kilometers gelopen en dat geeft een heerlijk gevoel. Toch maar weer gedaan!

Schermafbeelding 2017-06-09 om 11.54.48

Zojuist ook nog maar even ingeschreven voor de 2017 International Chicago 5k loopje de zaterdag voor mijn marathon op zondag!!

Komend weekend belooft het heerlijk weer te worden en net als afgelopen weekend ga ik weer naar kijkduin is de planning om daar weer lekker te lopen door de duinen!Schermafbeelding 2017-06-09 om 17.51.22