Hoi!

Zo snel al weer een (korte) nieuwe blog van mij. Zoals ik jullie gisteren in mijn uitgebreide blog al verteld had, stond er gisteravond een event op het programma. Het was namelijk een event waar je je voor kon opgeven bij Perry Sport. Ik koos voor de vestiging Rotterdam en dat was gelijk de eerste in de reeks events die Perry Sport in het teken van Wings for Life World Run op de planning stond.

Mijn eerste training van de week had ik dus vervangen met deze training/event bij Perry Sport en aangezien ik ook aan de Wings for Life World Run zou gaan meedoen, was dit een event waar ik maar al te graag aan mee wilde doen. Bij binnenkomst op de vestiging op de lijnbaan in Rotterdam werd ik ontvangen en kreeg ik gelijk een pakketje met de PUMA hardloopschoenen waar ik die avond op mocht lopen om te kijken hoe ze zouden lopen en kreeg ik een leuk hardloopshirtje met de tekst ‘RUN’ op de voorkant in een leuk opvallend kleurtje, check de foto’s hieronder! 😉

Vervolgens kregen we een presentatie van een marketing manager van PUMA om even aandacht te geven aan het evenement Wings for Life. Deze events in samenwerking met Perry Sport worden georganiseerd in aanloop naar het hardloopevenement Wings for Life om het te promoten en aandacht te vragen waarom Wings for Life wordt georganiseerd. Ik wist het al maar altijd leuk om nog even de feiten, het doel, het concept en de filmpjes mee te krijgen!

Nadat de trainer zich had voorgesteld voor die avond gingen we voor de deur van Perry Sport onszelf met wat (snelheids) oefeningen warm maken. Nou ik kan jullie zeggen dat was snel gelukt. De toon was gelijk gezet, en ik maar denken dat het een best chille 17966536_1319220661459472_3827858383322602571_oavond zou gaan worden, fout haha! Daarna werd de groep in tweeën verdeeld, een snelle groep en een iets minder snelle groep. Vervolgens werden er tussendoor nog wat foto’s gemaakt ook van de twee groepen en kort daarna ging de langzame groep aan de route beginnen en 2 minuten later ging de snellere groep waar ik in zat van start. Wij waren zogenaamd de ‘catcher car/groep’. Het was lekker weer dus dat was al een goed begin van de ongeveer 7/8 kilometer die we zouden gaan lopen. Eerst gingen we richting de Erasmusbrug en daar op de brug haalde we de eerste lopers in. Eenmaal dat achter de rug te hebben, liepen we nadat we een ‘Usain Bolt’ pose te hebben aangenomen voor de groepsfoto weer als een groep verder richting de Willemsbrug om zo langs station Blaak, door de Koopgoot richting de vestiging van Perry Sport terug te keren. 17973828_1319219834792888_8588369233875380808_o

Eenmaal daar aangekomen kregen we nog een Red Bull (natuurlijk koos ik voor sugar free) en een fruitreep.
Na ruim 7 kilometer te hebben gelopen was het een geslaagde avondje en kon ik voldaan terug naar huis.

Deze diashow vereist JavaScript.


Voor mij resteert er nog 1 training alvorens ik zaterdag richting Antwerpen zal gaan om daar zondag 23 april de Antwerp 10 Miles te gaan lopen! 🙂

RunwithMoesy17917948_1319220701459468_130914221653697014_o