Goedemorgen deze dinsdagmorgen,

Ik wil jullie een update geven over waar ik nu een beetje sta en waar ik op dit moment mee bezig ben. Het is nu ruim 2 weken na de marathon van Rome en ik heb al weer een aantal keer getraind in de zin van lopen en thuis oefeningen doen. Best snel maar ook wel lekker gezien het weer maar ook omdat ik komende weekend naar Antwerpen ga, lucky me!

Antwerp 10 Miles

Komend weekend staat namelijk de Antwerp 10 miles op het programma. 3 weken na de marathon van Rome ga ik daar 16.1 door Antwerpen lopen. Deze loop is best leuk en liep daar al eens een hele mooie snelle tijd van 1.10.19 in 2015. Mijn enige deelname tot nu toe daar. Dit wordt dus de 2e keer dat ik daar ga lopen en heb er maar al te veel zin in. Ik ga er op zaterdag al naar toe, lekker vroeg in de ochtend uit mijn hoofd rond 7.00 uur vertrek ik vanaf Rotterdam Centraal Station. Om vervolgens lekker heel de dag in Antwerpen door te brengen. Op zondag redelijk laat op de middag loop ik mijn wedstrijd, komt ook niet vaak voor dat je zo laat een wedstrijd loopt, namelijk 15.00 uur start de eerste wave. En op maandag aan het einde van de middag ga ik weer terug naar Nederland. Leuk vooruitzicht en natuurlijk houd ik jullie weer op de hoogte!

Brainstormen over 2018

Je zult wel denken. Nu al brainstormen over 2018? En waarover dan? Nou ik kan jullie zeggen dat het over marathons gaat waar ik aan wil mee gaan doen in 2018. Zoals je wellicht wel zult weten wil ik heel graag The Abbott World Marathon Majors lopen, dat zijn 6 van de grootste marathons in de wereld. Nu moet je bij alle 6 mee doen aan de loting of via een reisorganisatie meelopen om mee te kunnen doen, met uitzondering van de Boston Marathon waar je alleen met een snelle tijd of ook via een reisorganisatie aan mee kunt doen. Het is best een lastige keuze omdat als je voor loting kiest je voor de marathons waar ik nog aan mee wil doen lang moet wachten voor de uitslag bekend is, namelijk Tokyo en London. En als ik dan niet ben ingeloot, dan de plekken wel vol zullen zijn bij reisorganisaties. Of ga ik voor de reisorganisaties waar het een stuk duurder mee is maar ik wel de zekerheid heb dat ik mee mag? Daar ben ik nu dus over aan het nadenken dus dat is best even spannend allemaal! world-major-marathons-ramon-de-la-fuente

Delft on the running – woensdag 10 mei 2017

Paar maanden terug heb ik een pagina aangemaakt op Facebook waar bij mij het idee mee ontstond om in Delft (als het even kan) elke maand op een doordeweekse avond te gaan hardlopen met allemaal sportievelingen die het leuk en gezellig lijkt om op een sportieve manier door de mooie stad Delft te lopen.

Er zal elke keer een event worden aangemaakt op Facebook en als je dan op ‘gaat’ klikt weet ik dat je komt en bevestig je dus dat je ook aanwezig zult zijn. Een link naar de Facebook pagina vindt je als je op de volgende naam klikt –> Delft on the running .

Dus neem snel een kijkje, like vooral de pagina om niks te missen en wie weet zie ik jou wel op 10 mei op de markt midden in het centrum van Delft om bij de eerste editie gezellig mee te lopen. 7880_06d

Verder houdt ik jullie op de hoogte van mijn hardloopontwikkelingen en hoor ik ook graag van jullie wat jullie bezig houdt of gaat bezighouden!?

RunwithMoesy