Hoi!

Afgelopen weken

Even weer een update omtrent mij en het hardlopen. Ik kwakkel de afgelopen weken met een blessure. Tot vorig weekend voelde ik dat ik veel last had van mijn knie maar in de afgelopen week heb ik tot vandaag niet gelopen (ga jammer genoeg vandaag ook niet lopen) en heb ik nauwelijks last van mijn knie. Ik hoop zo dat het de goede kant op gaat. Daar in tegen, heb ik deze week 2/3 dagen griep gehad, voel ik mij pas sinds gisteren iets beter, zou ik vandaag eigenlijk wel moeten lopen maar mis ik weer een training deze week dus hoop ik morgen en overmorgen wel te kunnen lopen en ga ik vandaag nog naar de fysio oftewel er gebeurt te veel (jammer genoeg niet in goede zin) wat mijn voorbereiding voor Rome weer niet ten goede komt.

Marathonvloek

Er heerst gewoon een marathonvloek op mij want of het nou de voorbereiding is of de marathon zelf is, het gaat nooit op een normale manier. En ik weet…. ok stop! Ik ga het er nu niet verder over hebben… klagen kan heel lang gaan duren want zoveel doet het met mij als mens maar zoals jullie mij wellicht kennen. Ik geef natuurlijk niet op en al kom ik weer met kramp, pijn, veel zweet en EHBO bezoekjes richting die finish, finishen zal ik in Rome dus ik ga er nog alles uit proberen te halen!

Afgevallen

Waar ik dan wel positief over kan zijn en ook ben is dat ik in de afgelopen maanden 10 kilo ben afgevallen en dat ik vandaag op 73,5 kg ben uitgekomen op de weegschaal. Mijn doel van 70 kg komt nu wel heel dichtbij! Zal wel heel pittig worden maar ik ga ervoor en dan ben ik hopelijk in Chicago later dit jaar nog sterker en lichter zodat ik daar ga vliegen 😉

North London Half Marathon

Gisteren heb ik zoals bij geen andere buitenlandse georganiseerde wedstrijd gebeurt waar ik ooit aan heb deelgenomen, mijn startbewijs mogen ontvangen van de North London Half Marathon. Deze vangt op 12 maart aan (o god, dat is al over 2 weken!!) dus dan mag ik weer naar een van mijn meest favoriete Europese steden van Europa om daar de halve marathon te lopen en te finishen in het Wembley Stadium! 😀

Oftewel er gebeurt veel, ook veel wat ik liever niet wil meemaken maar goed het is niet anders en houdt jullie natuurlijk op de hoogte van alles!

Run with Moesy!