Goedemorgen!

Vandaag blog ik even kort om jullie te vertellen dat ik eerder deze ochtend mijn vliegticket naar Chicago heb geboekt! Super blij en voor een mooi prijsje. Het heeft even geduurd maar vandaag heb ik hem nog niet zo goedkoop gezien als in de afgelopen weken en ik hield het dagelijks in de gaten.

Waar ik dan ook al mee bezig was om te kijken naar een goedkope verblijfplaats. Waar ik dan altijd mee begin omdat ik dat zelf het fijnste vindt is ‘hotels’. Ik ga een beetje googlen, toets Chicago hotels in en krijg dan de resultaten. Ik geef de nodige info door voor de zoekmachine en krijg dan het resultaat van hotels met de bijbehorende prijzen en sorteer het nog even van laag naar hoog in prijzen. Uhm, rond de 800 euro was de goedkoopste hotel met eigen kamer. Uhm, heb ik dan een foutje gemaakt in het aantal dagen? Nee hoor, het staat echt op 8 dagen…. wat duur!! Ik weet dat het rond de marathon periode is, het nog niet de koudste periode is van het jaar en ik natuurlijk wel een dure verblijfsoort heb, namelijk een hotel, maar zo duur!! Ik kan het niet vaak genoeg zeggen dat het duur is, volgens mij weten jullie wel of ik het duur vindt he? Haha!

Ik lach eigenlijk als een boek met kiespijn (als je dat zo zegt!) maar ik meen het. Ik heb ook naar andere alternatieven gekeken zoals B&B’s maar dat is rond de 200 euro per nacht en Air BnB vindt ik niet echt fijn zo bij een vreemde in huis. Hm, what to do? Ik moet toch de knoop een keer gaan doorhakken dus bij deze Giro is geopend!

Alle tips zijn trouwens welkom! 😀

RunwithMoesy