Goedemiddag!

Afgelopen 2 weken was het even stil op mijn blog maar ik heb niet stil gezeten hoor. Niet veel kunnen lopen maar hier en daar wat trainingen afgewerkt. Ok, waar ga ik beginnen?

De laatste tijd zit ik er steeds meer aan te denken om mijn blog ook wat meer te promoten en onder de aandacht te brengen bij bedrijven, organisaties van hardloopevenementen en dergelijke. Dit omdat ik meer uit het bloggen wil halen dan alleen bloggen. Hiermee wil ik mijn bereik vergroten om zo het bloggen met meer mensen te kunnen delen (neemt niet weg dat ik de huidige support erg waardeer!) en verder is het leuk om ook wat leuke acties, producten te kunnen testen en reviewen, aan leuke evenementen mee te doen waar je nog niet eerder aan hebt meegedaan of juist wel en ga zo maar door. Kortom, daar ben ik heel druk mee bezig en het gaat op zich wel goed.

Verder ben ik ook druk bezig om mijn huidige website compleet te veranderen en een ‘echte eigen’ website te hebben met een eigen domeinnaam enzo. Dit vergt ook veel zoekwerk en daar ben ik dus ook mee bezig. Mochten jullie mij daarbij kunnen helpen of iemand kennen die dat zou kunnen doen dan hoor ik het graag!

Verder ben ik al een tijdje onder begeleiding van een Nederlandse toploper en groot talent aan het trainen. Ik kom hier later in het jaar op terug om zo bekend te maken wie het is en dit zal ik op een leuke manier aan jullie bekend gaan maken. Dus daar moet nog even op worden gewacht. Binnenkort zal ik hem gaan ontmoeten hoop ik en dan heb ik ook foto’s en alles en is het wat leuker om er over te bloggen!

O ja, en dan loop ik ook nog. Weliswaar heb ik het heel druk en lukt lopen niet altijd waar ik best veel van baal maar desalniettemin gaat het best goed. Ik heb afgelopen zondag een wedstrijd gelopen en dat was weer een goede test om te kijken waar ik sta. Het was de Rokkeveense Dekkerloop in Zoetermeer en dan de 10 km. Het was echt ideaal qua loopweer. Wel een beetje koud maar ik had een lange tight broek aan en een shirt met lange mouwen. Ook voor de zekerheid handschoenen en een muts aan en dat was voldoende. Ik heb hier al eens de 5 km gelopen en dat ging ook heel goed, dit was in 2015.
Nu liep ik dan de 10 km en dat was een best mooi en snel parcours. Ik liep dan ook na een moeizame einde van de wedstrijd naar een tijd van 43.06 en daar ben ik heel tevreden over. Al in zo’n vroege stadium van mijn trainingsverandering mag ik zeker niet ontevreden zijn.

Ik heb ook veel foto’s gevonden van mij van afgelopen zondag dus neem zeker even een kijkje hieronder!

Nu is het een kwestie van lekker door blijven gaan met hardlopen en die andere zaken en dan komt het helemaal goed!

RunningMoesy