Soms even mopperen mag ook toch ook? Het is zo jammer dat de wat ‘kleinere’ ‘minder professionele’ bloggers niet echt de kans krijgen om samen te werken met hardlooporganisaties/hardloopevenementen zoals andere wat bekendere bloggers dat mogen. Ik snap dat wanneer je een groter bereik hebt in de zin van meer bloggers je ook sneller de kans krijgt maar ook de wat kleinere bloggers willen meer opvallen door juist die kans te krijgen om samenwerkingen aan te gaan zodat ze wat meer opvallen en dus ook bijvoorbeeld meer volgers erbij krijgen enzo.
 
Maar goed uiteindelijk blog ik voor mezelf en voor de volgers die ik heb (voor dat ik dat weer te horen krijg haha) maar dat zijn leuke extra’s die het bloggen een extra dimensie geven….. in ieder geval heb ik eind vorig jaar de nodige aandacht gehad met betrekking tot het hardlopen en de marathon van New York en daar ben ik ook zeker dankbaar voor.
 
Met mopperen bereik je waarschijnlijk niks maar af en toe moet het er even uit en dat lucht ook een beetje op.
Trouwens wat zouden jullie graag zien op mijn blogpagina en/of waar willen jullie dat ik meer over ga bloggen? Of wat vinden jullie juist al heel leuk aan het bloggen van mij?

Ik hoor het heel graag!

 
RunningMoesy