Hoi!!

Allereerst wil ik iedereen een gelukkig, gezond, liefdevol en bovenal een bijzonder sportief 2017 wensen! Ik hoop dat al jullie wensen en dromen mogen uitkomen 😀

Helaas was ik de afgelopen 1/2 weken best wel druk dus heb ik niet een blog kunnen schrijven over het afgelopen jaar waarin heb kunnen terugblikken. Toch wil ik met onderstaande foto laten zien dat ik genoeg leuke uitdagingen/ervaringen heb opgedaan als het om het hardlopen gaat met als echt hoogtepunt het uitlopen van de New York marathon. Dat was mijn ultieme doel van 2016 en ondanks dat het niet zonder slag of stoot ging zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen ben ik toch blij met de hele ervaring!

schermafbeelding-2016-11-16-om-21-35-28

Ook ben ik na mijn reis door verschillende organisaties benaderd om een blog te delen over de marathon van New York, door Marathonworlden ook heb ik een interview gehad bij Hardlopen.nl over mij en het hardlopen in het algemeen maar ook bijvoorbeeld over New York. Deze aandacht is echt heel leuk en hoop dat nog meer te krijgen want ik deel het graag met zoveel mogelijk hardloopliefhebbende mensen.

Voor 2017 staan er weer volop nieuwe sportieve uitdagingen/doelen op de planning. Met als hoogtepunten de marathon van Rome, Wings for Life (mijn eerste deelname) en de marathon van Chicago waar ik voor ben ingeloot!!
new-year-2017-fitness
Hieronder staat een schema met wedstrijden die ik ga lopen en waarschijnlijk aan ga deelnemen als het allemaal past in mijn schema en budget.
Voor 2017 staan er weer volop nieuwe uitdagingen op de planning. schermafbeelding-2017-01-02-om-17-09-16

Groen ben ik al voor ingeschreven en geel ga ik hoogstwaarschijnlijk aan meedoen of is al zeker dat ik daar aan ga meedoen maar kan ik mij daar nog niet voor inschrijven.

Oftewel ik heb genoeg om naar toe te werken en natuurlijk vooral om naar uit te kijken!! 😀

Allereerst zal ik komende zondag aan de halve marathon van Egmond gaan deelnemen, een van de zwaarste wedstrijden die geen marathon is van mijn hardloopjaar!
RunningMoesy