Wat zou er nou zo spannend zijn? Het jaar is tenslotte bijna voorbij, er staat voor komende zondag een wedstrijd op het programma die ik al 3 keer heb gelopen en mijn marathon voor Rome is al definitief.

Nou al voor de marathon van New York was ik al aan het kijken welke marathon ik voor 2017 wilde gaan lopen. Rome was al best snel duidelijk want Londen kon het niet meer worden nadat ik was uitgeloot. Toen was het alleen nog kijken voor een najaarsmarathon. En wat was dat lastig. Berlijn heb ik al gelopen dus die niet, New York kan ik mij niet veroorloven en wil ik ook niet zo kort achter elkaar, maar dan blijven er nog een tal van marathons over zoals Valencia, Dusseldorf, Brussel, Amsterdam…. Maar ook Chicago en dat vond ik toch wel iets leuker! Ook met het oog op de Big 6 Marathons 😉 Dit zou dan de 3e marathon worden van de 6 en dat wil ik maar wat graag. Ik koos er dit keer voor om mij middels loting in te schrijven om zo hopelijk goedkoper uit te zijn en natuurlijk het belangrijkste te worden ingeloot.
schermafbeelding-2016-11-01-om-16-46-48
De uitslag van de loting is op 13 december dus nog 4 dagen en dan weet ik waar ik aan toe ben. Dus gaan jullie voor mij meeduimen?!

Verder ben ik hard aan het trainen om mezelf fit te krijgen onder andere bij de fysio maar ook onder begeleiding van een toploper en dan bedoel ik een groot talent in Nederland (hier kom ik nog op terug!) dus dat gaat echt de goede kant op!

En komende zondag heb ik mijn (voorlopig) laatste wedstrijd van 2016 in Rotterdam tijdens de Bruggenloop! Altijd leuk weer om die bruggen in Rotterdam te trotseren 😉
parcours_bruggenllop_rotterdam_2016
Volgende week laat ik weer van mij horen, als het goed is de 13e als ik de uitslag heb want ik ga ook een paar dagen naar Newcastle. Niet hardloopgerelateerd maar gewoon om er even tussenuit te gaan!

Fijn weekend alvast iedereen!!

RunningMoesy