Hi there 😉

Slechte voorbereiding:

Tjah, waar moet ik beginnen…. laat ik maar gelijk met de deur in huis vallen en zeggen dat ik al sinds de halve marathon van Amsterdam niet meer heb gelopen… ja super balen natuurlijk. Later die week ben ik nog naar de fysio geweest en afgesproken dat ik zou gaan lopen en daarbij goed naar mijn lichaam te luisteren en stoppen waar nodig. Helaas werd ik in die week op zaterdag ziekjes. Dat was zo erg dat ik pas gisteren redelijk ben opgeknapt. Ik heb zelfs ziek gemeld op mijn werk wat ik nog NOOIT in mijn leven heb hoeven doen, dat zegt dus wel wat over hoe het met mij ging. Een vervelendere voorbereiding op mijn droomreis kon ik bijna niet hebben.

Toch gelopen:

Desondanks ben ik toch nog vandaag naar de fysio geweest. Niet met de auto, maar ik ben gaan hardlopen naar de praktijk. schermafbeelding-2016-11-01-om-14-06-06Ik zou nog moeten hardlopen anders had het helemaal geen zin om met hem in gesprek te gaan. En dat ging best goed! Ondanks dat ik heb gelopen, verliep mijn consult gewoon vlot maar is er verder niks gedaan want dat was te kort dag, erg zonde van mijn half uur consult (want het was na 10 minuten al klaar).

Verder heb ik persoonlijk nog meer wat mij bezig houdt (in negatieve zin) en daardoor was ik er de afgelopen tijd ook niet echt bij en dan met name de afgelopen 2 weken. Ik ga met een onderzoekstraject beginnen dus ik ga gewoon lopen in NEW YORK!!!!! Maar er staat mij nog een hele spannende periode na mijn reis te wachten dus ik schrijf deze blog met gemengde gevoelens maar goed het is zoals het is. Ik ben allang blij dat ik gewoon ga en ga toch zoveel mogelijk proberen te genieten!

Voor de rest heb ik mij ook voor de loting van een ander heel mooi hardloopdoel voor 2017 ingeschreven, namelijk de marathon van Chicago!! Het is wel voor de loting dus het is tot 13 december super spannend of ik mee mag doen.. dus to be continued!

schermafbeelding-2016-11-01-om-16-46-48

Hopelijk zal ik komende zondag 6 november met deze mooie plak om mijn nek een feestje gaan bouwen met Rijnmond Marathonreizen!

schermafbeelding-2016-11-01-om-12-01-38

Morgen vertrek ik in de ochtend dus wish me luck?! 😀

RunningMoesy