Hejj,

Blessure

Ik wilde jullie nog even laten weten hoe deze week tot nu toe verloopt voor mij. Nadat ik zondag en vooral maandag last had gekregen van mijn voet, heb ik gisteren een bezoekje aan de fysio gebracht. Het ging gelukkig al een stuk beter met mijn blessure maar ik wilde toch het zekere voor het onzekere nemen en ben toch gegaan. Na een hele fijne fysiobehandeling heb ik een oefening meegekregen om mijn voeten sterker te maken. Ook kreeg ik het advies om komende zondag ‘gewoon’ aan de halve marathon van A’dam mee te doen om te kijken hoe het gaat. Als het niet gaat, stap ik uit de wedstrijd en mag ik weer terugkomen bij deze fijne fysiotherapeut. damdam

Loting voor Londen

Na maanden wachten op de uitslag van mijn loting voor de marathon van Londen 2017, heb ik afgelopen woensdag dan definitief te horen gekregen dat ik ………………. voor de derde keer achtereenvolgens niet zal kunnen meedoen aan de marathon van Londen middels de loting. Natuurlijk een domper want ik keek er echt weer naar uit en dan mag het weer niet zo zijn. Maar ik heb ander leuk nieuws want ik moest mezelf een beetje opvrolijken.

Andere marathon….

Natuurlijk moest ik verder kijken naar een marathon in het voorjaar van 2017 en ik had al alvorens de uitslag bekend was van de marathon van Londen gekeken naar een alternatief. De marathon waar ik in 2017 aan zal gaan deelnemen is de marathon van Rome!! Ik heb mezelf gisteren al ingeschreven gelijk op de dag dat ik de uitslag heb gekregen over Londen. Enkel een medische verklaring van de huisarts is nog nodig om mijn inschrijving compleet te maken. maratona_roma

Vitality North London Half Marathon 

En om het nog leuker te maken, ga ik in 2017 nog iets eerder naar Londen om niet alleen in juli 2017 waar ik elk jaar meedoe aan de The Vitality British 10k London Run, ook meedoen aan de Vitality North London Half Marathon!! Ik heb daar in 2015 ook aan meegedaan. Toen was het de eerste editie en was het een hele leuke ervaring die ik dus in 2017 ter voorbereiding op de marathon van Rome weer met veel plezier zal gaan lopen! 😀

logo

Oftewel, er gebeurt weer veel en dat houdt mij lekker bezig (vallen en weer opstaan 😉 )

Dus komende zondag ga ik richting Amsterdam om daar de halve marathon te lopen, super spannend! Duimen jullie mee dat het mij goed zal afgaan!?

RunningMoesy