Goedenavond deze avond,

Ik moet toch even iets kwijt en deel het graag met mijn volgers.

Soms heb je wel eens dat je denkt wat doe ik verkeerd of waarom val ik niet op met mijn blog. Als ik zie hoe andere medebloggers het vaak voor elkaar krijgen om bij de meest leuke events/workshops/bijeenkomsten etc aanwezig te zijn en dat ik daar niet bij ben, dat is toch wel balen. Natuurlijk blog ik voor jullie en is dat is dat voornamelijk waarom ik blog maar het zou toch ook leuk zijn om als blogger meer dan dat te kunnen doen en andere leuke dingen te ervaren op hardloopgebied!

Ik heb al de support van vele volgers, vrienden en kennissen maar ik zou nog meer moeten opvallen dus als jullie nog ideeën hebben dan hoor ik het graag.

Ook mijn pagina delen op je eigen pagina met de vraag of er mensen zijn die mijn pagina willen volgen zou fijn zijn. Je zou ook bijvoorbeeld vrienden/familie/collega’s/kennissen via deze ‘vrienden uitnodigen‘ knop kunnen uitnodigen?!

Together we are strong is het toch? Dus hopelijk willen jullie mij een beetje helpen…. alle hulp en input is welkom!!

Alvast reuze bedankt!

RunningMoesy

Bericht promoten