Hoi!

Het wordt wel weer eens tijd voor het schrijven van een blog op mijn website. Na een hele rustige zomerperiode waarin ik sinds 17 juli geen wedstrijd meer heb gelopen en pas begin augustus weer serieus met hardlooptrainingen ben begonnen in aanloop naar de marathon van New York later dit jaar kan ik weer zeggen dat het beter met mij gaat. Hele lange zin maar dat moest even haha.

Dollarphotoclub_76479069.jpg

In de afgelopen weken heb ik ongeveer 2 tot 3 keer per week kunnen hardlopen om er weer lekker in te komen. Mijn langste afstand die ik al heb gelopen is 17 km van vorige week! Super blij mee. 😀 Jammer genoeg ben ik nog helemaal niet fit en kamp ik nog steeds met overgewicht dus ik moet echt nog flink aan de bak!! Mijn hardloophorloge waar ik al sinds vorig jaar met problemen te kampen heb, is dan na veel gedoe en moeite maar opgestuurd. Dus die hoop ik snel gerepareerd terug te krijgen zodat ik in het najaar er goed gebruik van kan gaan maken! Zo in een notendop even snel verteld over de afgelopen periode.

Nu over de toekomst. Zoals ik al zei ben ik lekker bezig met hardlopen en mijn trainingen. In het najaar heb ik het altijd erg druk met hardloopevenementen en zoals vorig jaar ook een vakantie van een week, gelukkig niet zo lang dit keer. Mijn eerste wedstrijd op de planning is komende zondag 4 september in Tilburg. Dan ga ik aan de Tilburg 10 Miles deelnemen en kijk daar echt naar uit. Ik heb daar 2 jaar geleden aan meegedaan en dat was zo leuk daar! Ik ben er ook klaar voor. Ik ga niet voor een snelle tijd maar gewoon voor de kilometers die ik moet gaan maken en om gewoon weer even aan wedstrijden te wennen.slider2015-2

Dus ik laat jullie volgende week natuurlijk weer weten hoe ik het heb gedaan en heb ervaren. Het blijft altijd toch weer spannend en de vraag of ik het er goed van af zal gaan brengen!

Wie zie ik in Tilburg?!

RunningMoesy