Goedenavond deze zondagavond.

Ik dacht ik laat weer even wat van mij horen. Nu zul je denken het klinkt alsof je uit noodzaak blogt en niet omdat je zelf staat te springen om te bloggen. Ik ga er niet omheen praten. Dit klopt ook. Op dit moment heb ik het even zwaar. Zoals ik in mijn vorige blog (update) al had aangegeven zit ik in een dip. Maar het is meer dan dat en ben bang dat dit nog wel een tijdje zal gaan duren, jammer genoeg! Vooral omdat ik een zware trainingsperiode tegemoet ga gezien de marathon van New York in november op mij aan het wachten is.

Desalniettemin, blijf ik af en toe lopen. Ik heb zowaar in de afgelopen week 2 keer gelopen en dat is alweer een tijdje terug dat ik 2 keer in de week heb hardgelopen. Morgen ga ik weer een poging doen en dat zal gelijk de laatste keer zijn alvorens ik op zondag 10 juli in Londen ga deelnemen aan de The Vitality British 10K London Run. Dit zal mijn 3e achtereenvolgende keer zijn dat ik aan dit superleuke evenement zal gaan deelnemen. Ik ga gewoon genieten van 5 dagen Londen met daarbij deze leuke loop. Startnummer heb ik al in bezit dus kan niet wachten om in ieder geval daar veel plezier te gaan beleven.

Verder zal ik op 17 juli aan de 10 van Noordwijk gaan deelnemen. Ik kijk nu wel een stukje vooruit maar kan het niet vaak genoeg benoemen waar ik ga hardlopen. Dit zal overigens mijn eerste deelname zijn aan deze loop in Noordwijk. Ook daar kijk ik ook zeker naar uit!

Verder heb ik niet zoveel te bloggen dan dat ik het even zwaar heb maar dat ik wel mijn best blijf doen als het om hardlopen gaat ook al ligt dat op een laag pitje.

Wat houdt jullie bezig? Lopen jullie nog hardloopwedstrijden? Laat even wat van jullie horen volgers?! 😉

RunningMoesy

Schermafbeelding 2014-07-04 om 11.50.1010-02