28/4/2016

Ik ben iets kwijt en ben daar zo van slag dat ik sinds de marathon van Rotterdam niet meer heb gelopen. Ongeveer een week wist ik er nog niet van maar daarna wilde ik gaan lopen maar kon toen jammer genoeg mijn sporthorloge niet meer terugvinden!! Eerst dacht ik van ‘o, die kom ik vast nog wel ergens tegen’ maar helaas ik ging steeds beter en meer zoeken maar kon hem maar niet vinden. Echt overal heb ik lopen zoeken, in mijn sporttas, mijn trainingspak, tussen mijn hardloopspullen in een mandje, op mijn bureau waar ik hem best vaak heb liggen, in de woonkamer, maar niks, noppes, nada! Ik baal hier onwijs van want een sporthorloge is in vele opzichten zo’n fijne hardloopaccessoire om te hebben en heeft mij veel geholpen met hardlopen sinds ik hem heb. Dit is jammer genoeg nog niet zo lang (pas een jaar) dus dan baal je even want zo’n sporthorloge kostte toch 300 euro en dat is niet niks en dan al zo snel hem niet meer hebben maakt het extra zuur!

Gisteren heb ik besloten na weer gezocht te hebben, dat ik een nieuwe sporthorloge ga aanschaffen dus ga mij maar nu daarop richten en mocht ik die andere sporthorloge nog vinden dan gaat die gelijk op marktplaats.

Nu mijn vraag aan jullie: Welke sporthorloge zou ik volgens jullie moeten kopen? Voorwaarden zijn dat het er eentje alleen voor hardlopen moet zijn, een geïntegreerde hartslagmeter moet hebben en maximaal +/- 350,- mag kosten.

Ik hoor het graag van jullie!

RunningMoesy