Hello!

Vandaag mag ik met veel enthousiasme mijn nieuwe blognaam bekendmaken!

In de afgelopen dagen heb ik middels mijn Facebookpagina gevraagd om ideeën voor een nieuwe naam. Hier werd gelukkig door mijn volgers creatief aan meegedacht!  Erg leuk hoe iedereen op nieuwe namen kwam. Ik had er zelf namelijk veel moeite mee dus hoopte ik door input van mijn volgers leuke creatieve namen die bij mijn blog passen en dat is gelukt.

Vervolgens koos ik diegene eruit die ik het beste bij mijn blog vond passen en vroeg ik aan mijn Facebook volgers of zij wilde stemmen. Hier kreeg ik nog een betere respons op!

Schermafbeelding 2016-04-15 om 15.41.21

Uiteindelijk heb ik gekozen voor de blognaam die het meest is gekozen en waar ik zelf ook wel van vindt dat die het moet worden en dat is geworden……………………………………………………RunningMoesy!!!!!!

Super blij mee en ik wil iedereen die heeft meegedacht en/of gestemd hartstikke bedanken!!

Hier ga ik een biertje op drinken en nu ga ik verder nadenken om ook een hardloopshirt te maken met mijn nieuwe blognaam. Dit gaat wel even duren maar staat in ieder geval op de planning!