14 april 2016

De afgelopen dagen heb ik heel rustig aan gedaan en ben ik alleen voor verplichtingen naar buiten gegaan zoals bijvoorbeeld naar de tandarts of voor boodschappen doen. De rest van de tijd heb ik voornamelijk thuis doorgebracht omdat ik echt mijn lichaam de nodige rust wilde geven en ook moest geven. Ik had zoveel (spier)pijn dat ik weinig kon doen.

Vandaag was eigenlijk een soort van test. Ik ging vandaar de deur uit maar om dan naar Rotterdam te gaan om even te shoppen. Zoals jullie wellicht wel weten gaat het niet zo goed met vele winkels waaronder Pro 010. Dit is een schoenenzaak die een tijdje terug failliet is verklaard. Daarom hebben zij al een paar weken een uitverkoop. Ik ben ook daar naar toe gegaan (voor de 2e keer!!) om schoenen in te slaan. Ze hebben er voornamelijk sportschoenen dus ideaal! Natuurlijk was ik er te vroeg want de winkel bleek 13.00 uur in plaats van de aangegeven 12.00 uur open te gaan. Dus wat doe je dan? De tijd dooien in de nieuwe Decathlon op de Coolsingel.

De Decathlon is voor mij de eerste keer dat ik er een winkel van bezoek en na vele (goede) verhalen erover gehoord te hebben, ging ik het dan eindelijk zelf ervaren. Toen ik binnen kwam, was het gelijk al heel fijn doordat het zo ruim was opgezet. Het viel mij gelijk op dat je aan de linkerkant van de winkel kleding kunt laten bedrukken met teksten, logo’s enzo. Ook kun je er terecht voor reparaties enzo, super handig! Verder is de winkel opgedeeld in soort sporten. Ik hoefde niet verder naar boven want ik moest bij het hardloopgedeelte zijn. En dat zag er allemaal goed uit! Ze hebben er best veel. Alleen heb je niet de aandacht die je bij een hardloopspeciaal zaak hebt. Ik heb er een beetje rondgekeken en gelijk ook even de app gedownload om een sportpas aan te vragen die je gelijk krijgt bij het aanmaken van een account. Ik pakte daarna nog even een foldertje mee en daar stond in dat als je een sportpas hebt een leuke sporttasje krijgt dus ik ging gelijk een sporttasje halen want OP = OP en gelukkig hadden ze er nog een, lucky me!

Daarna ben ik snel weer terug gegaan naar de Pro 010 winkel en al dat lopen ging best goed dus mijn lichaam herstelt gelukkig weer goed!! Volgende week ga ik weer een rondje doen! 😉


Decathlon in het kort:
+ Ziet er overzichtelijk en modern uit

+ Leuke aanbiedingen en prijzen

+ Zelfscan kassa is een handige toevoeging

+ Sportpas is leuk bedacht

+ Makkelijk te bereiken (OV maar ook lopend vanaf Rotterdam Centraal)

– Weinig aandacht voor de klant

 

20160414_115425
Handig en leuk bedacht!