Augustus 2015


Dit is mijn eerste bericht van mijn nieuwe website. Het werd tijd om wat aan mijn website te doen, maar dat kwam er om verschillende redenen niet van. Een van die redenen is dat het programma waar ik mijn vorige website mee had gemaakt, best lastig en te beperkt was. Daardoor heb ik de beslissing gemaakt om van programma te wisselen. Ik had al bij andere bloggers gezien dat ze veelvuldig gebruik maken van WordPress dus ben ik dat ook eens gaan uitproberen en voila. Ik ben best trots op het resultaat van mijn nieuwe website.

Een website bij een fanatieke blogger hoort er zeker bij dus hopelijk gaat deze website mij nog veel plezier geven en natuurlijk jullie, mijn trouwe en nieuwe volgers!

Veel leesplezier en laat een comment achter hoe je mijn nieuwe website vindt?!

Fijne avond!

Moesy

Ps. Er moet nog veel gebeuren aan de website maar dit is in ieder geval een begin!